GreenCharge: Suport a la “mobilitat elèctrica intel·ligent” a les ciutats

Diverses organitzacions  (empreses privades, administracions i  centres de recerca i innovació) capdavanteres en la promoció i implementació de la mobilitat elèctrica intel·ligent a ciutats europees hem unit les nostres forces en el projecte GreenCharge. Us convidem a formar part d’aquesta iniciativa innovadora, estimular l’electromobilitat sostenible i donar-nos suport per fer que les nostres ciutats siguin més netes, menys congestionades i millors per viure.

 

El projecte

El projecte GreenCharge vol demostrar com es poden integrar i implementar solucions tecnològiques i models de negoci per superar les barreres existents en la introducció a gran escala del vehicle elèctric. Per això, treballarem en la implementació de tres pilots a tres ciutats europees: Barcelona, ​​Bremen i Oslo. On desenvoluparem, entre d’altres coses, una plataforma que integri informació de la geolocalització i l’estat de càrrega de la bateria dels vehicles elèctrics, i la informació de la ubicació i disponibilitat de les estacions de recàrrega, de forma que permeti l’accés al punt de recàrrega i als serveis de planificació i reserva de forma integrada i transparent per l’usuari.

 

L’objectiu

L’objectiu principal del projecte és accelerar la transició a zero emissions/mobilitat sostenible mitjançant la reducció de barreres per al desplegament, el funcionament i l’ús exitosos de les infraestructures de càrrega per al vehicle elèctric (VE).

Vehicle elèctric

Què puc fer per GreenCharge?

Durant tres anys, realitzarem diversos pilots tecnològics i empresarials a les ciutats de Barcelona (Àrea metropolitana i més enllà), Bremen i Oslo. Els socis locals de GreenCharge podran desenvolupar i millorar els seus pilots gràcies a la col·laboració amb els dels grups d’interès locals formats per empreses, entitats i administracions públiques en els tallers pràctics que organitzarem cada any. I així podreu contribuir amb la vostra visió, necessitats, coneixement i experiència. Participeu en els tallers anuals locals i accediu a una xarxa europea de centres de recerca, investigadors, empreses i ciutats que volen aportar el seu valor diferencial en la promoció de l’electro-mobilitat. Durant aquests tallers interactius, es dissenyaran i perfilaran els casos d’ús i els models de negoci.

 

Què obtinc de GreenCharge?

  • Accés a empreses innovadores en l’àmbit de l’electromobilitat i les ciutats intel·ligents des del punt de vista energètic d’arreu d’Europa.
  • Participació en una xarxa d’innovadors, facilitadors i activadors de l’electromobilitat i les ciutats energèticament intel·ligents.
  • Trobar inspiració en altres persones que també comparteixen les mateixes ambicions i disposen de coneixements i experiència complementaris.
  • Assolir experiència pràctica en la modelització i prototipatge de casos d´ús que podeu aplicar a la millora del vostre negoci o organització.
  • Opció de contribuir a plasmar les vostres experiències i aprenentatges en les recomanacions i fulls de ruta de desplegament de l’electromobilitat a les ciutats.
  • Utilització del logotip de GreenCharge Supporter en les vostres comunicacions.
  • Incloure el vostre logo corporatiu (si així ho desitgeu) en totes les nostres comunicacions i esdeveniments de difusió del projecte.

Durada

36 mesos: des de l’1 de setembre de 2018 fins el 31 d’agost de 2021

Contacte local:  Ricard Soler i Kopp      rsoler@atlantisioe.com

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba