Suscribirse
Smart Positioning
Selecciona Idioma:   Language

Jornada SmartCatalonia I

El proper 28 de novembre de 2018, Atlantis IT estarà present a la Jornada de formació SmartCatalonia que tindrà lloc al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Una sessió formativa sobre el desplegament i solucions de les anomenades Ciutats Intel·ligents dins del marc de l’estratègia SmartCatalonia impulsada per la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer i clarificar a què fem referència quan es parla del terme Ciutat Intel·ligent o Smart City, quins àmbit d’actuació contempla i diferents exemples de casos d’èxit i solucions smart en els àmbits del transport i mobilitat, gent gran i dependència i seguretat.

Projecció Europea

Alineada amb l’estratègia Europa 2020, SmartCatalonia estén el concepte d’Smart City a escala de país i es vetlla per un programa integrador capaç de coordinar iniciatives locals, que doni suport a les empreses que se sumin a la causa i desplegui iniciatives  de valor a tot el territori.

Pretén ser, alhora, una estratègia referent capaç d’aprofitar l’ús i les novetats tecnològiques així com la informació digital per innovar en els serveis dels àmbits esmentats anteriorment: transport i mobilitat, gent gran i dependència i seguretat, impulsar el creixement econòmic i promoure societats intel·ligents, sostenibles, integradores i referents a nivell local i europeu.

Coneix el programa

 

Deja un comentario


Info de contacto


| Política de protección de datos |

Siguenos en redes sociales:

social-media

Últimas publicaciones

Nuestros Productos